img-vesna-1
Vesna
Vesna

VESNA

Prepričana sem, da uspešne posameznike motivira iskrena ljubezen do področja, na katerem delujejo. Sama sem že kot deklica oboževala besede in njihovo moč pri oblikovanju samopodobe, gradnji odnosov ter doseganju malih in velikih ciljev.

Široko znanje o komunikaciji sem poleg študija angleškega jezika na Filozofski fakulteti v Ljubljani pridobila na številnih izobraževanjih, ki sem se jih udeležila v zadnjih 20-ih letih: od treninga radijske zborne izreke in javnega nastopanja z vrhunskima mentoricama Ajdo Kalan ter Ido Baš do specifičnih izobraževanj na področju vodstvene in poslovne komunikacije.

MOJA ZNANJA

Da lahko učinkovito postavljam trende in svojim klientom omogočam stalno rast in razvoj na področju komuniciranja sem se v zadnjih letih udeležila številnih dodatnih izpopolnjevanj pri največjih domačih in tujih strokovnjakih, na primer kognitivno-vedenjske terapije (mentor Kain Ramsay, Achology), transakcijske analize (mentor dr. Zoran Milivojević), imago terapije (mentorja Meta in Rudi Tavčar, Mirabi), jungovskega coachinga (mentor dr. Avi Goren Bar), nevrolingvističnega programiranja (mentor Miha Bavec, Transformacija), veščin e-facilitacije (mentorici Dragana Prijanovič in Marija Maruša Jovanović) in številnih drugih strokovnih vsebin, s katerimi sem dopolnila svoja praktično usmerjena izobraževanja.
img-vesna-2
moji
uspehi

MOJI USPEHI

V dveh desetletjih kariere sem pomagala že več tisoč ljudem poiskati prave besede in izbrusiti govorico telesa, s katerimi so zablesteli na odru, pred sodelavci ali na prodajnem sestanku.

Skozi najrazličnejša orodja in tehnike tudi vam lahko pomagam ozavestiti, kako besede, ki jih uporabljate za opisovanje vaših misli, idej, mnenj ali samega sebe, vplivajo na vašo samopodobo, samozavest in samospoštovanje.

Vsakič znova se trudim, da je moj pristop edinstven.

Združujem tri ključna področja, povezana z učinkovito komunikacijo (besedne spretnosti, psihologijo osebnosti in veščine javnega nastopanja). Ustvarila sem tudi edini program kombiniranega učenja, ki je še posebej primeren za dinamične čase, saj omogoča uporabo različnih medijev in pristopov.

PUSTITI VTIS.

Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.