img-osebna-komunikacija-9
osebna
komunikacija

OSEBNA KOMUNIKACIJA

Z zgodbami, ki jih pripovedujete o sebi, ustvarjate ne le svojo zasebno in javno podobo, temveč tudi svojo usodo!

Če bi radi bolje RAZUMELI, kdo ste in kaj vas določa, hkrati pa bolj avtentično in prepričljivo IZRAZILI SEBE v vseh odnosih, ki vas obdajajo, vas vabim na pot raziskovanja, samospoznanja in osebne RASTI.

Rezervirajte brezplačni 15 minutni informativni razgovor z menoj!

Premik naprej lahko spodbudijo prava vprašanja. Jaz sem tu zato, da vam jih zastavim!

V informativnem razgovoru bomo natančneje opredelili vaše izzive in potenciale, določili možne poti za nadgradnjo vaših veščin komuniciranja in se dogovorili o naslednjih korakih.

MNENJA STRANK

5/5
img-osebna-komunikacija-5
img-osebna-komunikacija-2

KAJ PRIDOBITE V PROGRAMU

V mojem programu dobite zaupanje, podporo in motivacijo za spreminjanje svoje zgodbe na bolje. 

Z različnimi tehnikami in orodji raziskujemo vaše vzorce razmišljanja, komuniciranja in obnašanja, da lažje ozavestite, kako ste se znašli v trenutni situaciji, hkrati pa skupaj oblikujemo strategijo, ki vas bo pripeljala do vaših ciljev.

V procesu spremljanja in svetovanja črpam iz bogatega nabora izkušenj, ki sem jih pridobila v zadnjih 20 letih. Ko ugotovimo, katera so ključna področja, ki bi jih želeli izboljšati, pripravimo individualni program, ki kar najbolje sledi vašim željam in ciljem.

Pri delu uporabljam najrazličnejše tehnike, orodja in pristope, ki dokazano pomagajo razširjati vaše obzorje, razblinjati omejujoča prepričanja in vas podpirati pri uvajanju novih vzorcev in navad.

Se želite izobraževati v svojem tempu?

V Besedini spletni akademiji najdete lekcije na temo komunikacije, javnega nastopanja, osebne karizme, asertivnosti, govorice telesa in še marsikaj drugega, ki si jih lahko ogledate v udobju vašega doma, v pisarni ali kje drugje – kadar koli želite ali vam najbolj ustreza. Privoščite si odmerek znanja po svoji meri!

PUSTITI VTIS.

Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.