poslovna
img-poslovna-komunikacija-2
komunikacija

POSLOVNA KOMUNIKACIJA

Verjamem, da se skrivnost uspešnih podjetij skriva (tudi) v komunikaciji.

Komunikacija z zaposlenimi, komunikacija znotraj timov, prodajna komunikacija ali komunikacija s poslovnimi partnerji … To so le nekatera izmed področji poslovne komunikacije, ki lahko, če jim posvetite dovolj pozornosti, prinašajo dodano vrednost celotnemu podjetju. Kako lahko v podjetju poskrbite, da s komunikacijo ustvarjate dodano vrednost in ne dodatne izzive?

Z izkušnjami, ki sem jih več kot 20 let pridobivala pri delu z uspešnimi podjetji, sem oblikovala delavnice in izobraževanja, s katerimi na vaših konkretnih primerih izboljšamo komunikacijske izzive podjetja, v katerem delujete.

KAJ

Pridobite znanje in veščine na področju:

KAKO

Vsebino izobraževanj prilagodim glede na konkretne izzive podjetja, saj delamo na praktičnih primerih, obenem pa glede na število udeležencev in poslušalcev izberemo tudi najbolj učinkovito obliko izobraževanja in primeren časovni okvir.

KOMUNIKACIJSKA AKADEMIJA

Potrebujete celostno nadgradnjo komunikacijskih veščin in znanj? Glede na vaše potrebe in cilje posebej za vaše podjetje organiziram KOMUNIKACIJSKO AKADEMIJO.
Gre za set delavnic, s katerimi nadgradimo več področjih vaše poslovne komunikacije. Vsebine izberemo glede na vaše cilje, znotraj različnih modulov, predavanj in delavnic pa delamo na konkretnih primerih vašega podjetja.
komunikacijska-akademija
komunikacijska
akademija

PUSTITI VTIS.

Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.