BESEDINE ODLIKE

ZAKAJ BI IZBRALI NAS?

vesna-nastop

Ker v Besedi pod eno streho najdete najbolj celovit pristop k oblikovanju prepričljive, samozavestne in pozitivne komunikacije: vse od ozaveščanja lastnega načina komuniciranja in profila sogovornika, do oblikovanja zanimive vsebine, govorice telesa in nastopa na odru, pred kamero ali pred stranko, reševanja konfliktov in obvladovanja čustvenih odzivov, nenazadnje pa tudi razvoja osebne karizme, dobrega prvega vtisa in komunikacije z zahtevnimi sogovorniki.

Ker ima Besedina ekipa več kot pet desetletij izkušenj z razvojem posameznikov in organizacij ter hkrati združuje najbolj celovit nabor orodij in metodologij (nevrolingvistično programiranje, pripovedna terapija, transakcijska analiza, gestalt, jugovski coaching, imago terapija, radijska zborna izreka, retorika in govorica telesa, čustvena inteligenca, nevrolingvistika, vodstveni coaching, foto terapija …).

Ker je Vesna pomagala ustvariti že več tisoč odličnih govorcev, prepričljivih nastopov in samozavestnih pogovorov, ki so njene udeležence popeljali do boljših odnosov, novih delovnih mest ali uspešno predstavljenih izdelkov in storitev.

Ker so Besedini trenerji in coachi uradno certificirani pri najuglednejših organizacijah s področja coachinga, facilitacije in izobraževanja odraslih (International Coaching Federation, Slovensko združenje za coaching, Društvo moderatorjev Slovenije).

Ker je Vesna ena najbolje ocenjenih in najbolj priljubljenih predavateljic ter mentoric za učinkovito komunikacijo v Sloveniji (deluje v okviru Društva za marketing Slovenija, CEED Slovenija, Združenja Manager in ABC Accelerator Slovenija).
Ker se Besedina ekipa nenehno poslovno in osebno izpopolnjuje in izobražuje pri najboljših domačih in tujih organizacijah.
KONTAKT

VAS ZANIMA VEČ?

Napišite nam e-pošto, pokličite nas ali pridite na klepet k nam.

SPOZNAJMO SE

Svetovni splet zmore marsikaj, a prave besede je vedno bolje izmenjati iz oči v oči.

DIDAKTIČNI PRIPOMOČEK

PITCH PERFECT

Ustvarite prepričljive, zanimive in raznolike predstavitve v manj kot eni uri – z edinstvenim pripomočkom za govornike Pitch Perfect!