Delavnica

UČINKOVITE KOMUNIKACIJE IN JAVNEGA NASTOPANJA

delavnica bo 23. 6. 2020 v Ljubljani.

DNI
UR
MIN
SEK

Zakaj si je vredno vzeti čas za delavnico?

Komunikacija vas spremlja na vsakem koraku. Ne glede na to, ali se ukvarjate s prodajo, pri svojem delu vodite druge, predavate ali pa zgolj vsakodnevno komunicirate z ljudi, ki vas obdajajo – prave besede, primeren glas in samozavestna govorica telesa ustvarjajo bolj uspešne poslovne zgodbe, krajše in učinkovitejše sestanke, bolj prepričljive javne nastope in, kar je najpomembneje, tudi bolj pristne medosebne odnose.

Če si tudi vi želite svoje besede uporabljati bolje, se nam pridružite na intenzivni enodnevni delavnici učinkovite komunikacije in javnega nastopanja. Spoznali boste, kakšno odrsko karizmo imate in kako s komunikacijo vplivate na druge. Naučili se boste ustvarjati močnejša in bolj asertivna sporočila z izbiro pravih besed in uporabo zgodb, prepričati v svoje ideje s primerno govorico telesa ter vplivati na čustveno stanje poslušalcev s svojim glasom. Seveda na bomo pozabili na osovraženo tremo, ki bo po delavnici postala vaš največji zaveznik pri nastopanju!

A ne bomo ostali zgolj pri veščinah predstavitev – ozavestili bomo tudi, zakaj z določenimi sogovorniki težko najdete stik, vadili bolj asertivno komunikacijo in spoznali trike obvladovanja zahtevnih sogovornikov.

Kaj je vključeno v ponudbo?

 • 8 ur strokovnih vsebin s trenerko najboljših slovenskih govorcev in strokovnjakinjo za psihologijo komunikacije, magistrico Vesno Sodnik
 • Praktične vaje ter izzivi, ki bodo popolnoma spremenili vaš pogled na komunikacijo in nastopanje
 • Osebna analiza z napotki, kako izboljšati svojo komunikacijo in nastop
 • Obsežno gradivo z vajami, ki jih lahko izvajate tudi po delavnici
 • Pijača in prigrizki

"Če znaš govoriti, lahko vplivaš na druge. Če lahko vplivaš na druge, lahko spreminjaš življenja."

Zakaj delavnica o učinkoviti komunikaciji?

 • Ker se ideje, za katere nihče ne izve, ne morejo uresničiti.
 • Ker prave besede odpirajo vsa vrata – tako poslovno kot tudi zasebno.
 • Ker pristna in pozitivna sporočila izboljšujejo odnose.
 • Ker učinkovita komunikacija dviguje samozavest.
 • Ker vaše besede ne le odražajo, temveč tudi ustvarjajo vaš svet.

Za koga je primerna?

 • Za vse, ki se ukvarjate s prodajo oziroma strankam predstavljate izdelke ali storitve.
 • Za vse, ki vodite ekipe, projekte ali podjetja.
 • Za vse, ki imate težave z zahtevnimi sogovorniki ali odnosi, ki vas izčrpavajo.
 • Za vse, ki bi radi izboljšali samopodobo in samozavest.
 • Za vse, ki bi radi obvladali tremo ter delovali bolj karizmatično in prepričljivo.

Mnenja strank

5/5

Termin in lokacija

Cena

270,00€ + DDV
(možnost plačila v dveh obrokih)

DARILO za vse udeležence

DARILO: videoposnetki z osebno pisno analizo vašega nastopa v vrednosti 80 €

Tudi vi želite znanje, s katerim boste pisali nove, bolj uspešne poslovne in osebne zgodbe?

Zagotovite si mesto na intenzivni delavnici še danes! Mesta so namreč omejena na zgolj 10 udeležencev, ker je delavnica namenjena intenzivnemu individualnemu delu in praktičnim vajam, česar večja predavanja in množične delavnice ne omogočajo.

  Podatki o udeležencu

  Podatki o plačniku

  Plačnik izobraževanja je (ustrezno označite) *
  samoplačnikpravna oseba

  Davčni zavezanec po Zakonu o DDV (ustrezno označite)
  NEDA

  Ustrezno izpolnite podatke o plačniku, če se le-ti razlikujejo od podatkov udeleženca.

  Podatki o plačilu

  Način plačila (ustrezno označite) *
  Plačati želim v enem obroku (270 EUR + DDV)Plačati želim v dveh obrokih (2x 135 EUR + DDV)Prijavljam več oseb iz iste organizacije (220 EUR + DDV)

  Pogosta vprašanja

  Delavnice javnega nastopanja v veliki večini primerov zajemajo znanja klasične retorike, ki jih je mogoče najti tudi v knjigah ali brezplačno pridobiti na spletu. Retorika je sicer odličen temelj kakovostne komunikacije, a še zdaleč ni (več) dovolj.

  Vesna Sodnik je ena izmed redkih, ki z dvema desetletjema izkušenj iz medijev in dela z ljudmi združuje edinstven nabor znanj o psihologiji, komunikaciji in javnem nastopanju. Komunikacijo razume kot celosten skupek osebnosti govorca, njegove naravne karizme, poslušalcev ali sogovornikov ter okoliščin, v katerih nekdo komunicira. Ne ukvarja se zgolj s simptomi slabe komunikacije (neprimerne besede, miselna blokada, tresoč glas, kriljenje z rokami, …), temveč raziskuje vzroke zanje (negativna prepričanja, slaba samopodoba, pomanjkanje veščin …). Njen pristop pri udeležencih doseže trajne spremembe, ki se odražajo na vseh njihovih življenjskih področjih.

  Bogato znanje ter dolgoletne izkušnje pri delu s posamezniki Vesni omogočajo, da tekom delavnice hitro prepozna vaše prednosti ter izzive. Na podlagi osebne analize prejmete personalizirano znanje ter usmeritve, ki vam omogočajo, da v zelo kratkem času začnete dosegati izjemen napredek.

  Razumemo vaš pomislek. Naj vas vprašamo: koliko so za vas vredne vse osebne ter poslovne priložnosti, ki jih vsakodnevno zamudite zaradi nepoznavanja veščin učinkovite komunikacije? Koliko so vredni vsi neuspeli dogovori za posel? Koliko bi finančno ocenili vse nepotrebne konflikte s strankami, sodelavci ter vašimi najbližjimi? Koliko je za vas vreden občutek samozavesti, ki ga izražate, medtem ko suvereno nastopite pred skupino ljudi?

  Vse to so situacije, v katerih boste v prihodnosti drugače ravnali ter komunicirali zaradi dragocenega znanja, ki ga pridobite na delavnici. Strokovnjakinja Vesna vam nudi 8 ur kvalitetnih vsebin ter odgovore na vsa vaša konkretna vprašanja, ki se vam porajajo glede komunikacije in odnosov – tega vam ne nudi nobena knjiga, članek ali spletni tečaj.

  Zjutraj na dan delavnice vas pričakamo v recepciji hotela. Po uvodnem spoznavanju ter kratkem sprehodu čez dnevni urnik začnemo s prvim delom o učinkoviti komunikaciji ter javnem nastopanju. Slišali boste številne primere iz prakse ter se preizkusili v vajah, s katerimi boste ozavestili svoj komunikacijski profil, vrsto odrske karizme in izzive, ki jih prinašata.

  Po kratkem odmoru bomo nadaljevali s pomenom glasu, drže telesa, mimike obraza ter ostalimi vidiki neverbalne komunikacije. Spoznali boste, kako vplivati na sogovornike s svojo govorico telesa. Sledila bo ena ura časa za kosilo v lastni režiji (najlažja možnost je restavracija hotela).

  V drugem delu delavnice nadaljujemo z dragoceno osebno analizo vsakega izmed udeležencev, kjer posnamemo vašo predstavitev ter preko primerov utrjujemo pridobljeno znanje. V zadnjem delu delavnice bo čas še za obvladovanje treme ter zahtevnih sogovornikov in izzive, s katerimi ste prišli na delavnico.

  V tednu po delavnici preko e-pošte prejmete materiale, posnetek vašega nastopa ter celovito osebno analizo v vrednosti 80 EUR.

  Vesna z dvema desetletjema izkušenj iz medijev, poučevanja in povezovanja dogodkov združuje edinstven nabor znanj o psihologiji, komunikaciji in javnem nastopanju.

  Kot jungovska coachinja pomaga posameznikom odkrivati njihove skrite potenciale in razbijati nezavedne blokade, kot razvojna facilitatorka spremlja posameznike na kariernih prelomnicah (menjava službe, napredovanje, javno nastopanje), z znanji iz nevrolinvgističnega programiranja, transakcijske analize, imago terapije in številnih drugih psiholoških in terapevstkih modalitet pa pomaga posameznikom ozavestiti izzive v komunikaciji in slepe pege v odnosih ter izboljšati samopodobo in veščine javnega nastopanja.

  V Sloveniji velja za eno najboljših trenerk komunikacije in javnega nastopanja, ki je iz številnih sivih mišk ustvarila prave odrske mojstre. Njeni udeleženci poleg zelo dinamičnih delavnic, polnih smeha in odličnih primerov, najbolj pohvalijo izredno učinkovita orodja in preproste tehnike, ki jih lahko takoj uporabijo v praksi in prinašajo neverjetne rezultate.

  Če dobro pomislimo, pravzaprav pred ljudmi nastopamo vsak dan. Nastopamo na službenih sestankih ter predstavitvah, nastopamo pri pripovedovanju zgodb med prijatelji, v pogovoru na različnih poslovnih srečanjih ter konec koncev tudi pri komunikaciji s svojimi bližnjimi.

  Od tega, s kakšnimi besedami ter načinom komunikacije (drža telesa, tonaliteta glasu, mimika obraza, …) predajate svoje sporočilo, je odvisen končni razplet pogovora. V kolikor vam je pomembno, da je rezultat komunikacije takšen, kot želite vi, potem vam vsekakor priporočamo udeležbo na delavnici.

  Vsem udeležencem delavnice je skupna želja po napredku. Vsak ima določene šibke točke, ki ga zavirajo pri doseganju uspeha, ki si ga zasluži.

  Na delavnici vsakemu izmed udeležencev nudimo varen prostor, kjer se lahko izrazi. Napredka ni brez vaje ter preseganja lastne cone udobja, zato vas vsekakor spodbujamo k sodelovanju!

  Saj veste, kako pravi slovenski rek: vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Na delavnici boste imeli izvrstno priložnost za nastop v varnem okolju. S strani strokovnjakinje Vesne ter ostalih udeležencev boste prejeli dragocene povratne informacije o ključnih delih nastopa, na katerem boste bolj poglobljeno delali, odpravili boste simptome treme in, kar je ključno, razumeli, zakaj sploh nastane in kako jo lahko dolgoročno obvladate in uporabite v svoj prid.

  PUSTITI VTIS.

  Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

  Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.