Enodnevna delavnica

Veščine najboljših
predavateljev

Termini po dogovoru

DNI
UR
MIN
SEK
PRIDRUŽITE SE NAM

O IZOBRAŽEVANJU

Zakaj si je vredno vzeti čas za delavnico?

Predajanje znanja – naj si bo odraslim ali otrokom – je resnično plemenito življenjsko poslanstvo in poklic. A dobri predavatelji so podobni odličnim govornikov – takšni se ne rodijo, temveč se oblikujejo skozi leta izkušenj, skozi katere se izbrusijo v gradnji odnosov, podajanju vsebin in reševanju najrazličnejpih situacij, do katerih pride pri delu z ljudmi. 

Resnično odlični predavatelji pa imajo tudi veliko znanja o psihologiji, razumejo svoje prednosti in izzive, poznajo pa tudi tehnike, s katerimi lahko hitro zgradijo občutek varnosti v skupini in tako izboljšajo počutje udeležencev, njihovo motivacijo za učenje in medsebojno sodelovanje

Na delavnici, ki je namenjena tako začetnikom kot tudi že izkušenim predavateljem, se boste naučili ustvarjati bolj razgibane in zanimive vsebine z izbiro pravih besed in uporabo zgodb, prepričati v svoje ideje s primerno govorico telesa ter vplivati na čustveno stanje poslušalcev s svojim glasom. Osvežili bomo znanje o različnih metodah podajanja vsebin glede na učne tipe udeležencev, nekatere najbolj zanimive tehnike pomnjenja in različne načine vključevanja udeležencev v aktivno soustvarjanje vsebine. 

A ne bomo ostali zgolj pri veščinah predstavitev – ozavestili bomo tudi, zakaj z določenimi udeleženci težko najdete stik, se znebili simptomov treme, vadili bolj asertivno komunikacijo in spoznali trike obvladovanja zahtevnih sogovornikov, ki rušijo harmonijo v skupini.

Urnik delavnice

8h30 – 8h45

sprejem in klepet ob kavici

8h45 – 10h30

prvi del 

odmor za klepet in prigrizek

10h45 – 12h15

drugi del 

kosilo

13h – 14h30

tretji del 

odmor za klepet in prigrizek

14h45 – 16h

četrti del 

javno-nastopanje-1

–  mag. Vesna Sodnik

PONUDBA

Kaj je vključeno v ponudbo?

 • 8 ur strokovnih vsebin s trenerko najboljših slovenskih govorcev in strokovnjakinjo za psihologijo komunikacije, magistrico Vesno Sodnik
 • Praktične vaje ter izzivi, ki bodo popolnoma spremenili vaš pogled na komunikacijo in nastopanje
 • Osebna analiza z napotki, kako izboljšati svojo komunikacijo in nastop
 • Obsežno gradivo z vajami, ki jih lahko izvajate tudi po delavnici
 • Pijača in prigrizki

"Povprečen učitelj pove. Dober učitelj pojasni. Odličen učitelj prikaže. Velik učitelj navdihuje."​

Zakaj priporočamo delavnico o veščinah najboljših predavateljev?

 • Ker zanimiva razlaga približa vsako, še tako suhoparno tematiko.
 • Ker s pravimi besedami motiviramo in vzpostavljamo sodelovanje.
 • Ker s pravo govorico telesa podpremo in nadgradimo vsako sporočilo.
 • Ker pristna in pozitivna sporočila izboljšujejo odnose.
 • Ker učinkovita komunikacija dviguje samozavest.

Za koga je primerna?

 • Za vse, ki se poklicno ukvarjate s poučevanjem in izobraževanjem.
 • Za vse, ki predajate znanje svojim sodelavcem, strankam ali poslovnim partnerjem.
 • Za vse, ki želite izpiliti svojo vsebino in izboljšati svoj nastop.
 • Za vse, ki bi radi obvladali zahtevne poslušalce.
 • Za vse, ki bi radi delovali bolj karizmatično in prepričljivo.
TESTIMONIALS

MNENJA STRANK

5/5

Termin in lokacija

po dogovoru

CENA

odvisno od števila srečanj in obsega izobraževanja

Termin in lokacija

Cena

270,00€ + DDV
(možnost plačila v dveh obrokih)

DARILO za vse udeležence

DARILO:  didaktični pripomoček Pitch Perfect

Tudi vi želite znanje, s katerim boste pisali nove, bolj uspešne poslovne in osebne zgodbe?

Zagotovite si mesto na intenzivni delavnici še danes! Sprejemo namreč zgolj 10 udeležencev, ker je delavnica namenjena intenzivnemu individualnemu delu in praktičnim vajam, česar večja predavanja in množične delavnice ne omogočajo.

  Podatki o udeležencu

  Podatki o plačniku

  Plačnik izobraževanja je (ustrezno označite) *
  samoplačnikpravna oseba

  Davčni zavezanec po Zakonu o DDV (ustrezno označite)
  NEDA

  Ustrezno izpolnite podatke o plačniku, če se le-ti razlikujejo od podatkov udeleženca.

  FAQ

  POGOSTA VPRAŠANJA

  Predavateljske kompetence so podobne vsem drugim veščinam – če jih ne uporabljamo in nadgrajujemo, počasi zakrnijo. Vsaka veščina skozi leta postane avtomatizem, zato je dobro, da vsakih nekaj let znanja in veščine ‘prevetrimo’ in dobimo kako novo idejo – to ne le daje svežino našim vsebinam, temveč nas tudi dodatno motivira za naš osebni in poklicni razvoj.

  Zjutraj na dan delavnice vas pričakamo s kavico in rogljički. Po uvodnem spoznavanju ter kratkem sprehodu čez dnevni urnik začnemo s prvim delom o psihologiji poučevanja. Spoznali boste razliko med poučevanjem otrok in odraslih ter teoretične modele in učne stile po Kolbu, Honey-ju in Momfordu ter nevrolinvističnem programiranju. Ozavestili boste svoj komunikacijski profil in karizmo predavatelja ter prednosti in izzive, ki jih prinašata. 

  Po kratkem odmoru bomo nadaljevali s pomenom glasu, drže telesa, mimike obraza ter ostalimi vidiki neverbalne komunikacije pri izobraževanju. Spoznali boste, kako vplivati na udeležence s svojo govorico telesa in kako izboljšati vsako vsebino z zanimivo interpretacijo. Sledila bo ena ura časa za kosilo v lastni režiji. 

  V drugem delu delavnice nadaljujemo z dejavniki, ki vplivajo na motivacijo in sodelovanje udeležencev – spregovorili bomo o skupinski dinamiki, gradnji odnosov, delu z zahtevnimi udeleženci in avtoriteti predavatelja. Spoznali bomo nekaj zanimivejših kognitivnih strategij in tehnik za izboljšanje pomnjenja ter vadili podajanje in sprejemanje (ne)konstruktivnih povratnih sporočil. 

  Za konec bomo preizkusili znanje v praksi – vsak udeleženec bo pripravil kratko predstavitev in aktivnost za soudeležence ter dobil konkretne napotke, kako lahko izboljša svoje veščine. 

  V tednu po izobraževanju preko e-pošte prejmete materiale, posnetek vašega nastopa ter celovito osebno analizo v vrednosti 180 EUR.

  Vesna z dvema desetletjema izkušenj iz medijev, poučevanja in povezovanja dogodkov združuje edinstven nabor znanj o psihologiji, komunikaciji in javnem nastopanju.

  Kot jungovska coachinja pomaga posameznikom odkrivati njihove skrite potenciale in razbijati nezavedne blokade, kot razvojna facilitatorka spremlja posameznike na kariernih prelomnicah (menjava službe, napredovanje, javno nastopanje), z znanji iz nevrolinvgističnega programiranja, transakcijske analize, imago terapije in številnih drugih psiholoških in terapevstkih modalitet pa pomaga posameznikom ozavestiti izzive v komunikaciji in slepe pege v odnosih ter izboljšati samopodobo in veščine javnega nastopanja.

  V Sloveniji velja za eno najboljših trenerk komunikacije in javnega nastopanja, ki je iz številnih sivih mišk ustvarila prave odrske mojstre. Njeni udeleženci poleg zelo dinamičnih delavnic, polnih smeha in odličnih primerov, najbolj pohvalijo izredno učinkovita orodja in preproste tehnike, ki jih lahko takoj uporabijo v praksi in prinašajo neverjetne rezultate.

  Vsem udeležencem delavnice je skupna želja po napredku in prav vsakdo ima določene šibke točke, ki ga zavirajo pri doseganju uspeha, ki si ga zasluži. 

  Na delavnici vsakemu izmed udeležencev ne glede na izzive, s katerimi prihaja, nudimo varen prostor, kjer se lahko izrazi. Napredka ni brez vaje ter preseganja lastne cone udobja, zato vas vsekakor spodbujamo k sodelovanju! 

  Seveda pa vedno obstaja tudi možnost dela v manjši skupini ali individualno zgolj v družbi trenerke, v kolikor presodite, da imate povsem svojstvene izzive in bi raje napredovali v svojem lastnem tempu.

  PUSTITI VTIS.

  Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

  Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.