Enodnevna delavnica

Skrivnosti govorice telesa
v komunikaciji

Termini po dogovoru

DNI
UR
MIN
SEK
PRIDRUŽITE SE NAM

O IZOBRAŽEVANJU

Zakaj si je vredno vzeti čas za delavnico?

Govorica telesa predstavlja največji del naše komunikacije z drugimi – po znanstvenih raziskavah kar 93% vsega, kar sporočamo! Besede so vsekakor pomembne, vendar je bistveno, da razumemo, kako na našo vsebino vpliva tudi slika, ki jo doživijo poslušalci – naše telo. Če vsebina in nastop nista usklajena, poslušalci zaznajo, da v resnici ne verjamemo v svoje sporočilo, zato jih ne prepričamo. 

Če želite komunicirati bolj prepričljivo, razumeti, kaj vam brez besed sporočajo vaši sogovorniki, ter s svojo govorico telesa vplivati na ljudi krog vas, se nam pridružite na intenzivni enodnevni delavnici o samozavestni govorici telesa. Spoznali boste, kakšna skrivna sporočila nosi govorica telesa in kako se razlikuje med narodi, regijami in kulturami. Doživeli boste boste svoj (prvi) vtis ter razumeli, kako deluje na vaše sogovornike v osebnih in poslovnih odnosih. Naučili se boste razbrati psihološka sporočila, ki vam jih nezavedno pošiljajo sogovorniki. 

Preizkusili bomo številne vaje in tehnike za ozaveščanje govorice telesa, s katerimi boste tudi vi postali bolj samozavestni in prepričljivi pri vsakem javnem nastopu, predstavitvi ali zahtevnem pogovoru. 

Z delavnice boste odšli z boljšim razumevanjem sebe in svoje govorice telesa, ter veliko konkretnimi orodji, ki vam bodo pomagala komunicirati samozavestneje in prepričljivejše.

Urnik delavnice

8h30 – 8h45

sprejem in klepet ob kavici

8h45 – 10h30

prvi del 

odmor za klepet in prigrizek

10h45 – 12h15

drugi del 

kosilo

13h – 14h30

tretji del 

odmor za klepet in prigrizek

14h45 – 16h

četrti del 

javno-nastopanje-1

–  mag. Vesna Sodnik

PONUDBA

Kaj je vključeno v ponudbo?

 • 8 ur strokovnih vsebin s trenerko najboljših slovenskih govorcev in strokovnjakinjo za psihologijo komunikacije, magistrico Vesno Sodnik
 • Praktične vaje ter izzivi, ki bodo popolnoma spremenili vaš pogled na govorico telesa
 • Osebna analiza z napotki, kako izboljšati svojo komunikacijo
 • Obsežno gradivo z vajami, ki jih lahko izvajate tudi po delavnici
 • Pijača in prigrizki

"Govorica telesa je podoba misli in čustev, ki jih doživljamo v odnosih."

Zakaj priporočamo delavnico o govorici telesa?

 • Ker pozitivna govorica telesa ustvarja boljši prvi vtis.
 • Ker učinkovita celostna komunikacija dviguje samozavest.
 • Ker s pravim tonom glasu vplivate na čustva vašega sogovornika.
 • Ker obrazna mimika razkriva več, kot je videti na prvi pogled.
 • Ker kretnje in drža vašega sogovornika razkrivata, kaj v resnici razmišlja.

Za koga je primerna?

 • Za vse, ki želite bolj zanimivo in odločno govorico telesa.
 • Za vse, ki imate izzive z zahtevnimi sogovorniki ali odnosi, ki vas izčrpavajo.
 • Za vse, ki bi radi obvladali tremo ter delovali bolj karizmatično in prepričljivo.
 • Za vse, ki bi radi izboljšali samopodobo in samozavest.
 • Za vse, ki se se ukvarjate s prodajo, nastopanjem ali izobraževanjem.
TESTIMONIALS

MNENJA STRANK

5/5

Termin in lokacija

po dogovoru

CENA

odvisno od števila srečanj in obsega izobraževanja

Termin in lokacija

Cena

270,00€ + DDV
(možnost plačila v dveh obrokih)

DARILO za vse udeležence

DARILO:  didaktični pripomoček Pitch Perfect

Tudi vi želite znanje, s katerim boste pisali nove, bolj uspešne poslovne in osebne zgodbe?

Zagotovite si mesto na intenzivni delavnici še danes! Sprejemo namreč zgolj 10 udeležencev, ker je delavnica namenjena intenzivnemu individualnemu delu in praktičnim vajam, česar večja predavanja in množične delavnice ne omogočajo.

  Podatki o udeležencu

  Podatki o plačniku

  Plačnik izobraževanja je (ustrezno označite) *
  samoplačnikpravna oseba

  Davčni zavezanec po Zakonu o DDV (ustrezno označite)
  NEDA

  Ustrezno izpolnite podatke o plačniku, če se le-ti razlikujejo od podatkov udeleženca.

  FAQ

  POGOSTA VPRAŠANJA

  Delavnice javnega nastopanja v veliki večini primerov zajemajo znanja klasične retorike, ki jih je mogoče najti tudi v knjigah ali brezplačno pridobiti na spletu. Retorika je sicer odličen temelj kakovostne komunikacije, a še zdaleč ni (več) dovolj.

  Vesna Sodnik je ena izmed redkih, ki z dvema desetletjema izkušenj iz medijev in dela z ljudmi združuje edinstven nabor znanj o psihologiji, komunikaciji in javnem nastopanju. Komunikacijo razume kot celosten skupek osebnosti govorca, njegove naravne karizme, poslušalcev ali sogovornikov ter okoliščin, v katerih nekdo komunicira. Ne ukvarja se zgolj s simptomi slabe komunikacije (neprimerne besede, miselna blokada, tresoč glas, kriljenje z rokami, …), temveč raziskuje vzroke zanje (negativna prepričanja, slaba samopodoba, pomanjkanje veščin …). Njen pristop pri udeležencih doseže trajne spremembe, ki se odražajo na vseh njihovih življenjskih področjih.

  Bogato znanje ter dolgoletne izkušnje pri delu s posamezniki Vesni omogočajo, da tekom delavnice hitro prepozna vaše prednosti ter izzive. Na podlagi osebne analize prejmete personalizirano znanje ter usmeritve, ki vam omogočajo, da v zelo kratkem času začnete dosegati izjemen napredek.

  Zjutraj na dan delavnice vas pričakamo s kavico in rogljički. Po uvodnem spoznavanju ter kratkem sprehodu čez dnevni urnik začnemo z osnovami govorice telesa. Spoznali boste, kako ‘beremo’ govorico telesa, s katerimi elementi vse sporočamo ter kako se sporočila razlikujejo med različnimi kulturami in regijami. Analizirali boste številne konkretne primere ter ozavestili tudi svoj prvi vtis, ki ste ga ustvarili na udeležence delavnice.

  Po kratkem odmoru si bomo pogledali posamične elemente govorice telesa – od glave, njenega položaja in gibanja, do telesne drže, obrnjenosti telesa, kretenj in gibanja. Teorijo bomo nadgradili z različnimi vajami – od ozaveščanja telesnega doživljanja, do zrcaljenja govorice telesa in raporta ter utelešanja čustev in misli. Spoznali bomo razlike med moško in žensko govorico telesa, kako vplivata na energijo govorca ter kakšno karizmo ustvarjata. Sledila bo ena ura časa za kosilo v lastni režiji.

  V drugem delu delavnice bomo izvedeli, kako na komunikacijo vplivata barva in ritem govora, kako lahko spreminjamo glas, da dodamo čustveno noto sporočilu, ter kako obvladamo različne izzive pri govoru (medmeti, strah pred tišino …). Za konec se bomo preizkusili v pogovorih z zahtevnimi sogovorniki, kjer nam govorica telesa povzroča največ težav, preizkusili bomo tehnike obvladovanja živčnih gibov. Preden se poslovimo, pa se boste preizkusili še v vlogi kriminalista in skušali razbrati lažnivca zgolj iz govorice telesa.

  V tednu po izobraževanju preko e-pošte prejmete materiale, vaje in celovito osebno analizo v vrednosti 180 EUR.

  Vesna z dvema desetletjema izkušenj iz medijev, poučevanja in povezovanja dogodkov združuje edinstven nabor znanj o psihologiji, komunikaciji in javnem nastopanju.

  Kot jungovska coachinja pomaga posameznikom odkrivati njihove skrite potenciale in razbijati nezavedne blokade, kot razvojna facilitatorka spremlja posameznike na kariernih prelomnicah (menjava službe, napredovanje, javno nastopanje), z znanji iz nevrolinvgističnega programiranja, transakcijske analize, imago terapije in številnih drugih psiholoških in terapevstkih modalitet pa pomaga posameznikom ozavestiti izzive v komunikaciji in slepe pege v odnosih ter izboljšati samopodobo in veščine javnega nastopanja.

  V Sloveniji velja za eno najboljših trenerk komunikacije in javnega nastopanja, ki je iz številnih sivih mišk ustvarila prave odrske mojstre. Njeni udeleženci poleg zelo dinamičnih delavnic, polnih smeha in odličnih primerov, najbolj pohvalijo izredno učinkovita orodja in preproste tehnike, ki jih lahko takoj uporabijo v praksi in prinašajo neverjetne rezultate.

  Vsem udeležencem delavnice je skupna želja po napredku in prav vsakdo ima določene šibke točke, ki ga zavirajo pri doseganju uspeha, ki si ga zasluži. 

  Na delavnici vsakemu izmed udeležencev ne glede na izzive, s katerimi prihaja, nudimo varen prostor, kjer se lahko izrazi. Napredka ni brez vaje ter preseganja lastne cone udobja, zato vas vsekakor spodbujamo k sodelovanju! 

  Seveda pa vedno obstaja tudi možnost dela v manjši skupini ali individualno zgolj v družbi trenerke, v kolikor presodite, da bi prve korake v svet javnega nastopanja raje naredili v svojem lastnem tempu.

  Saj veste, kako pravi slovenski rek: vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Na delavnici boste imeli izvrstno priložnost za nastop v varnem okolju. S strani strokovnjakinje Vesne ter ostalih udeležencev boste prejeli dragocene povratne informacije o ključnih delih nastopa, na katerem boste bolj poglobljeno delali, odpravili boste simptome treme in, kar je ključno, razumeli, zakaj sploh nastane in kako jo lahko dolgoročno obvladate in uporabite v svoj prid.

  PUSTITI VTIS.

  Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

  Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.