img_javno nastopanje
javno
nastopanje

JAVNO NASTOPANJE

Javno življenje predstavlja vsako okolje, v katerem ne nastopate zasebno. Takrat živite vlogo podjetnika, strokovnjaka, vrhunskega športnika, managerja, predavatelja, vodje …

Da bi bili v tej vlogi lahko kar najbolj uspešni, je ključno, da znate jasno in prepričljivo predstaviti svoje znanje, ideje in cilje. Kot strokovnjakinja s področja javnega nastopanja ter učinkovite komunikacije sem razvila celosten pristop, s katerim vam pomagam pri izboljšanju veščin nastopanja in komuniciranja.

Ko gre za javno nastopanje, vodenje ekipe, komuniciranje s poslovnimi partnerji ali željo po večji prepoznavnosti vas samih ali vaših storitev, je pomembno, da razumete svoj komunikacijski profil, izkoristite svoje prednosti in razvijate svoje potenciale.

TRENING JAVNEGA NASTOPANJA

KAJ

Trening javnega nastopanja je proces, s katerim strokovno, učinkovito in celovito podprem razvoj vaših veščin nastopanja in komuniciranja.

Skozi praktične vaje in tehnike spoznate:

ZA KOGA

Trening javnega nastopanja je namenjen tistim, ki:

KAKO

Izvedba in časovni okvir treninga sta odvisna od vašega nivoja veščin ter vaših ciljev. Na brezplačnem uvodnem srečanju bolje spoznam vaše izzive in izdelam vaš komunikacijski profil. Na podlagi vaših ciljev nato skupaj določimo metode dela in časovni okvir našega sodelovanja.

PRIPRAVITE SE NA SVOJ JAVNI NASTOP!

Skrivnost odličnega javnega nastopa je v pravilni pripravi. 

Ko veste, kakšen je namen vašega nastopa, zlahka ustvarite nepozabno predstavitev. Bi radi z nastopom izžarevali toplino? Dvignili svojo avtoriteto? Poudarili svoj intelekt in odlično poznavanje tematike?

S Pitch Perfectom je priprava na nastop zabavna in učinkovita!
Vse to v manj kot 1 uri in v zgolj 5 korakih!
img-pitch-perfect
Pitch
Perfect

Se želite izobraževati v svojem tempu?

V Besedini spletni akademiji najdete lekcije na temo komunikacije, javnega nastopanja, osebne karizme, asertivnosti, govorice telesa in še marsikaj drugega, ki si jih lahko ogledate v udobju vašega doma, v pisarni ali kje drugje – kadar koli želite ali vam najbolj ustreza. Privoščite si odmerek znanja po svoji meri!

PUSTITI VTIS.

Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.