IZOBRAŽEVANJE

JAVNO NASTOPANJE

javno-nastopanje-1
vesna-vertical
Želite ukrotiti tremo, izbrusiti besede ter nastopati bolj karizmatično?

Samozavesten nastop je ena od veščin, ki ločujejo resnično uspešne in prodorne posameznike od tistih, ki kljub dobrim idejam in kakovostnemu delu ostanejo neopaženi. Nastopamo praktično vsi ob skorajda vsaki priložnosti, zato se je dobro poučiti, kako naredimo dober vtis, ki odpira vrata v nove zasebne in poslovne priložnosti. Za dober nastop, pa naj si bo na poslovnem dogodku, prek video konference ali v službeni pisarni, potrebujemo nekaj znanja iz psihologije komunikacije, osnove pripovedništva, samozavestno in zanimivo govorico telesa, ter glas, ki osvoji poslušalce. In vse to in še več lahko usvojite pri Besedi!

Komu so namenjene naše delavnice?

Besedine delavnice in individualni treningi so namenjeni tako: 

  • podjetnikom, ki potrebujejo prepričljive prodajne predstavitve, 
  • strokovnjakom, ki nastopajo pred zahtevnim strokovnim občinstvom, 
  • vodjem, ki nagovarjajo svoje podrejene in sodelavce, 
  • pa tudi vsem ostalim, ki si želijo, da bi za pripravo predstavitev porabili manj časa in energije ter jih izvedli z manj treme in bolj samozavestno.

Zakaj bi izbrali Besedo?

Besedina izobraževanja ponujajo najbolj celovit pristop k razvoju veščin javnega nastopanja: na delavnicah ali individualnih srečanjih boste spoznali tako psihologijo komunikacije in prvega vtisa, vaš komunikacijski profil, pripravo odlične vsebine z navdušujočimi uvodi, prepričljivimi jedri in močnimi zaključki, trike sodelovanja z vsako publiko, skrivnosti govorice telesa, uporabo zgodb in arhetipov v komunikaciji, tehnike pomnenja, odpravo tikov in obvladovanja treme, tehnike, kako razviti lasten avtentičen stil govorništva in še mnogo več.

Kako so videti naša izobraževanja?

Na Besedinih delavnicah veščine javnega nastopanja spoznavate skozi različne pristope: od vaj improvizacijskega gledališča, tehnik embodimenta, vaj zborne izreke, snemanja in analize lastne govorice telesa in nastopov ostalih udeležencev, dihalnih vaj, igre vlog, pa vse do hitre priprave vsebin s tehnikami storytellinga in metod LPK in 3Z, odpravljanja medmetov in telesnih tikov s tehnikami ozaveščanja, pa vse do preizkušenih retoričnih veščin in orodij, kot so dramatski trikotnik, palača spomina in etos, patos in logos.

IZOBRAŽEVANJE

JAVNO NASTOPANJE

Vsi programi so na voljo tudi v izvedbi za individualne udeležence in podjetja, ki se jim popolnoma prilagodimo tako glede vsebine kot tudi same izvedbe programa.

MNENJA STRANK

UDELEŽENCI O NAŠIH IZOBRAŽEVANJIH

5/5
GALERIJA

UTRINKI IZ DELAVNIC

KONTAKT

VAS ZANIMA VEČ?

Potrebujete izobraževanje po meri?

PUSTITI VTIS.

Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.