POVEZOVANJE DOGODKOV

IZBRANE BESEDE

vesna-1
vesna-vertical-delavnice

ZAKAJ POTREBUJETE MODERATORJA

Ste vedeli, da povezovalec dogodka in kakovost govornikov na poslovnih konferencah in srečanjih neposredno vplivata na to, kako profesionalen se udeležencem zdi dogodek?

Dolgočasna predavanja ter govorci ali moderatorji, ki se na odru motijo, se zmedejo zaradi tehničnih izzivov, deklamirajo na pamet naučeno besedilo ali pa celo slabo izgovarjajo pripravljene nagovore in predstavitve, tudi na najboljše dogodke mečejo slabo luč. 

KAKO IZBOLJŠAMO VAŠ DOGODEK

Pripravljate večji dogodek, na primer poslovno konferenco, srečanje poslovnih partnerjev ali predstavitev novega izdelka oziroma storitve? Potrebujete nekoga, ki bo ob tej priložnosti vaše misli odel v prave besede? Želite moderatorja, ki bi različne govorce med seboj povezal z navdihnjenimi ali duhovitimi komentarji? Bi radi odlično pripravili govornike, da bo dogodek zares uspešen? Obrnite se na Besedo! 

Pomagamo vam tako z oblikovanjem besedila za povezovanje, z moderiranjem dogodka bodisi v angleškem ali slovenskem jeziku kot tudi s celostno pripravo govorcev na nastope. Vesna ima več kot dve desetletji izkušenj s povezovanjem in soustvarjanjem domačih in tujih dogodkov in velja za moderatorko, ki odlično improvizira, motivira udeležence in povezuje različne vsebine v en celovit dogodek. Naročniki pravijo, da je resnično dodana vrednost vsakega dogodka! 

Poskrbite, da bo naslednji dogodek brezskrben za vas ter nepozaben za vaše udeležence – naj vaš dogodek pomaga soustvarjati ekipa Besede!

TESTIMONIALS

MNENJA STRANK

5/5
KONTAKT

VAS ZANIMA VEČ?

Napišite nam e-pošto, pokličite nas ali pridite na klepet k nam.

SPOZNAJMO SE

Svetovni splet zmore marsikaj, a prave besede je vedno bolje izmenjati iz oči v oči.

DIDAKTIČNI PRIPOMOČEK

PITCH PERFECT

Ustvarite prepričljive, zanimive in raznolike predstavitve v manj kot eni uri – z edinstvenim pripomočkom za govornike Pitch Perfect!