javno-nastopanje-1
vesna-vertical

– Magistrica Vesna Sodnik med predavanjem

IZOBRAŽEVANJE

JAVNO NASTOPANJE

Želite ukrotiti tremo, izbrusiti besede ter nastopati bolj karizmatično?

Samozavesten nastop je ena od veščin, ki ločujejo resnično uspešne in prodorne posameznike od tistih, ki kljub dobrim idejam in kakovostnemu delu ostanejo neopaženi. Nastopamo praktično vsi ob skorajda vsaki priložnosti, zato se je dobro poučiti, kako naredimo dober vtis, ki odpira vrata v nove zasebne in poslovne priložnosti.

DIDAKTIČNI PRIPOMOČEK

PITCH PERFECT

Ustvarite prepričljive, zanimive in raznolike predstavitve v manj kot eni uri – z edinstvenim pripomočkom za govornike Pitch Perfect!

IZPOSTAVLJENO

AKTUALNE DELAVNICE

vesna-vertical-delavnice

INDIVIDUALNO IZOBRAŽEVANJE / 

DELAVNICA

JAVNEGA NASTOPANJA

Želite ukrotiti tremo, izbrusiti besede ter nastopati bolj karizmatično?

Ste pravkar izvedeli, da vas čaka nastop na večjem dogodku, pomemben prodajni sestanek ali strokovna predstavitev, pa nimate časa, znanja ali volje, da bi se kakovostno pripravili? Morda ste nastopali že večkrat, a preprosto nimate ideje, kako bi svojo vsebino predstavili na drugačen, svež in prepričljiv način? Ste iskali nasvete na spletu, pa ste našli kup splošnih navodil ter reklam za izobraževanja, za katera nimate časa? 

Brez skrbi! Z veseljem vam priskočimo na pomoč s celostno pripravo na javni nastop, ki vam bo pisana po meri, ne le kar se tiče vsebine, temveč tudi vaše časovne razpoložljivosti in konkretnih izzivov pri nastopanju. 

 

SKUPINSKO IZOBRAŽEVANJE

Tudi vi še vedno verjamete, da se nekateri ljudje preprosto rodijo samozavestni, komunikativni in karizmatični? …

SKUPINSKO IZOBRAŽEVANJE

Ne glede na to, ali se ukvarjate s prodajo, pri svojem delu vodite druge, predavate ali pa zgolj vsakodnevno komunicirate …

INDIVIDUALNO IZOBRAŽEVANJE

Se tudi vi zavedate, da je odlična komunikacija ena ključnih veščin, ki jih potrebujete na svoji poklicni in zasebni poti? …

PUSTITI VTIS.

Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.