Programi po meri

HITRA PRIPRAVA
NA JAVNI NASTOP ​

Termini po dogovoru

DNI
UR
MIN
SEK
PRIDRUŽITE SE NAM

VSEBINA DELAVNICE

Zakaj si je vredno vzeti čas za delavnico?

Ste pravkar izvedeli, da vas čaka nastop na večjem dogodku, pomemben prodajni sestanek ali strokovna predstavitev, pa nimate časa, znanja ali volje, da bi se kakovostno pripravili? Morda ste nastopali že večkrat, a preprosto nimate ideje, kako bi svojo vsebino predstavili na drugačen, svež in prepričljiv način? Ste iskali nasvete na spletu, pa ste našli kup splošnih navodil ter reklam za izobraževanja, za katera nimate časa? 

Brez skrbi! Z veseljem vam priskočimo na pomoč s celostno pripravo na javni nastop, ki vam bo pisana po meri, ne le kar se tiče vsebine, temveč tudi vaše časovne razpoložljivosti in konkretnih izzivov pri nastopanju. 

Na štirih srečanjih, ki so popolnoma prilagojena vašim željam, potrebam in zmožnostim (lokacija, urnik, vsebina), boste skupaj s trenerko in coachinjo Vesno izkusili in osvojili vse korake priprave odličnega nastopa – od začetne analize dogodka in poslušalcev, priprave zanimive vsebine, samozavestnega nastopa in dinamičnega govora, do obvladovanja treme, nepričakovanih zapletov in zahtevnih poslušalcev. 

Ne glede na to, da morda sploh še ne veste, o čem bi govorili, ali pa ste pripravili že celoten nastop, pa bi ga radi le še malenkost izpilili – Vesna vam bo zagotovo znala odlično svetovati, kako hitro in preprosto pripravite predstavitev, ki bo ne le pritegnila, temveč tudi navdušila poslušalce. Znanja, ki jih boste osvojili, bodo vsak naslednji javni nastop spremenila v priložnost, ki jo boste komaj čakali. 

Pa še to: vsak udeleženec indidivualne priprave na javni nastop prejme tudi darilo – orodje Pitch Perfect, s katerim postane priprava javnega nastopa ne le povsem enostavna, temveč tudi zabavna, kreativna, a vedno zelo učinkovita.

javno-nastopanje-1

–  mag. Vesna Sodnik

PONUDBA

Kaj je vključeno v ponudbo?

 • Strokovne vsebine, ki vam jih na vašem primeru predstavi trenerka najboljših slovenskih govorcev in strokovnjakinja za psihologijo komunikacije, magistrica Vesna Sodnik
 • Praktične vaje ter izzivi, ki bodo popolnoma spremenili vaš pogled na javno nastopanje
 • Osebna analiza z napotki, kako izboljšati svojo komunikacijo in nastopanje
 • Obsežno gradivo z vajami, ki jih lahko izvajate tudi po delavnici

"Dobri govorci se ne rodijo, dobri govorci se naredijo."

Zakaj priporočamo priprave s trenerko?

 • Ker nimate časa za daljša izobraževanja.
 • Ker poznate že vso teorijo, pa vseeno nimate ideje, kako nastopiti.
 • Ker splošni napotki za vas in vašo vsebino niso uporabni.
 • Ker imate izzive s tremo in negativnimi izkušnjami.
 • Ker želite delati individualno.

Za koga je primerna?

 • Za vse, ki imate veliko tehničnega znanja, manjka pa vam mehkih veščin.
 • Za vse, ki se se ukvarjate s prodajo, nastopanjem ali izobraževanjem.
 • Za vse, ki si vsakič znova razbijate glavo, kako pripraviti zanimivo predstavitev.
 • Za vse, ki bi radi obvladali tremo ter delovali bolj karizmatično in prepričljivo.
 • Za vse, ki bi radi izboljšali samopodobo in samozavest.
TESTIMONIALS

MNENJA STRANK

5/5

Termin in lokacija

po dogovoru

CENA

odvisno od števila srečanj in obsega izobraževanja

DARILO za vse udeležence

DARILO:  didaktični pripomoček Pitch Perfect

Tudi vi želite znanje, s katerim boste pisali nove, bolj uspešne poslovne in osebne zgodbe?

Zagotovite si mesto na intenzivnem individualnem izobraževanju še danes! Zaradi načina dela, ki je prilagojen vašim željam in potrebam, boste hitro in učinkovito osvojili novo znanje in veščine, česar klasična predavanja in množične delavnice ne omogočajo.

  Podatki o udeležencu

  Podatki o plačniku

  Plačnik izobraževanja je (ustrezno označite) *
  samoplačnikpravna oseba

  Davčni zavezanec po Zakonu o DDV (ustrezno označite)
  NEDA

  Ustrezno izpolnite podatke o plačniku, če se le-ti razlikujejo od podatkov udeleženca.

  FAQ

  POGOSTA VPRAŠANJA

  Delavnice javnega nastopanja v veliki večini primerov zajemajo znanja klasične retorike, ki jih je mogoče najti tudi v knjigah ali brezplačno pridobiti na spletu. Retorika je sicer odličen temelj kakovostne komunikacije, a še zdaleč ni (več) dovolj.

  Vesna Sodnik je ena izmed redkih, ki z dvema desetletjema izkušenj iz medijev in dela z ljudmi združuje edinstven nabor znanj o psihologiji, komunikaciji in javnem nastopanju. Komunikacijo razume kot celosten skupek osebnosti govorca, njegove naravne karizme, poslušalcev ali sogovornikov ter okoliščin, v katerih nekdo komunicira. Ne ukvarja se zgolj s simptomi slabe komunikacije (neprimerne besede, miselna blokada, tresoč glas, kriljenje z rokami, …), temveč raziskuje vzroke zanje (negativna prepričanja, slaba samopodoba, pomanjkanje veščin …). Njen pristop pri udeležencih doseže trajne spremembe, ki se odražajo na vseh njihovih življenjskih področjih.

  Bogato znanje ter dolgoletne izkušnje pri delu s posamezniki Vesni omogočajo, da hitro prepozna vaše prednosti ter izzive. Na podlagi osebne analize prejmete personalizirano znanje ter usmeritve, ki vam omogočajo, da v zelo kratkem času začnete dosegati izjemen napredek.

  Vesna z dvema desetletjema izkušenj iz medijev, poučevanja in povezovanja dogodkov združuje edinstven nabor znanj o psihologiji, komunikaciji in javnem nastopanju.

  Kot jungovska coachinja pomaga posameznikom odkrivati njihove skrite potenciale in razbijati nezavedne blokade, kot razvojna facilitatorka spremlja posameznike na kariernih prelomnicah (menjava službe, napredovanje, javno nastopanje), z znanji iz nevrolinvgističnega programiranja, transakcijske analize, imago terapije in številnih drugih psiholoških in terapevstkih modalitet pa pomaga posameznikom ozavestiti izzive v komunikaciji in slepe pege v odnosih ter izboljšati samopodobo in veščine javnega nastopanja.

  V Sloveniji velja za eno najboljših trenerk komunikacije in javnega nastopanja, ki je iz številnih sivih mišk ustvarila prave odrske mojstre. Njeni udeleženci poleg zelo dinamičnih delavnic, polnih smeha in odličnih primerov, najbolj pohvalijo izredno učinkovita orodja in preproste tehnike, ki jih lahko takoj uporabijo v praksi in prinašajo neverjetne rezultate.

  Če dobro pomislimo, pravzaprav pred ljudmi nastopamo vsak dan. Nastopamo na službenih sestankih ter predstavitvah, nastopamo pri pripovedovanju zgodb med prijatelji, v pogovoru na različnih poslovnih srečanjih ter konec koncev tudi pri komunikaciji s svojimi bližnjimi.

  Od tega, s kakšnimi besedami ter načinom komunikacije (drža telesa, tonaliteta glasu, mimika obraza, …) predajate svoje sporočilo, je odvisen končni razplet pogovora. V kolikor vam je pomembno, da je rezultat komunikacije takšen, kot želite vi, potem vam vsekakor priporočamo izobraževanje pri Besedi.

  Saj veste, kako pravi slovenski rek: vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Na individualnem izobraževanju boste imeli izvrstno priložnost za nastop v varnem okolju. S strani strokovnjakinje Vesne boste prejeli dragocene povratne informacije o ključnih delih nastopa, na katerem boste bolj poglobljeno delali, odpravili boste simptome treme in, kar je ključno, razumeli, zakaj sploh nastane in kako jo lahko dolgoročno obvladate in uporabite v svoj prid.

  PUSTITI VTIS.

  Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

  Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.