O NAS

EKIPA

VESNA SODNIK

Trenerka javnega nastopanja,
transformacijska, vodstvena in jungovska coachinja
ter mentorica učinkovite komunikacije

Vesna je v dveh desetletjih kariere že več tisoč ljudem poiskala prave besede in izbrusila govorico telesa, s katerimi so zablesteli na odru, pred sodelavci ali na prodajnem sestanku. Skozi najrazličnejša orodja in tehnike je številnim posameznikom pomagala ozavestiti, kako besede, ki jih uporabljajo za opisovanje svojih misli, idej, mnenj ali samega sebe, vplivajo na njihovo samopodobo, samozavest in samospoštovanje.

Že kot deklica je oboževala besede, zato jo je srce vodilo k študiju angleškega jezika na Filozofski fakuleti v Ljubljani. Komaj devetnajstletna je začela delati na Radiu Kranj kot moderatorka, avtorica različnih oddaj, novinarka in dnevna urednica. Za njen profesionalni razvoj sta s treningom radijske zborne izreke in javnega nastopanja poskrbeli vrhunski mentorici Ajda Kalan ter Ida Baš. S praktičnimi nasveti je velikokrat pomagala gostom oddaj na radiu, ki so imeli vprašanja glede treme, uporabe glasu, jasnih sporočil in primernega nastopa …

In tako se je porodila ideja o Besedi – podjetju, ki bi ljudem pomagalo izbirati spoštljive, iskrene in pozitivne besede, s katerimi dosežejo cilj svoje komunikacije, hkrati pa gradijo kakovostne odnose s soljudmi. 

Skozi desetletje dela z različnimi podjetji in posamezniki je Vesna ugotovila, da se skrivnost dolgoročne osebne rasti ter izboljšanja naših poslovnih in zasebnih odnosov skriva v kombinaciji treh pristopov – psihološkega, fiziološkega in vedenjskega. Le skozi ozaveščanje neučinkovitih načinov vedenja ter vztrajno ponavljanje novih veščin, dokler te ne postanejo naš novi vsakdan, lahko trajno in celostno rastemo.

vesna-sodnik-2

Za še bolj učinkovite treninge, predavanja, delavnice in webinarje na temo učinkovite komunikacije, javnega nastopanja in komuniciranja z mediji se je Vesna v zadnjih desetih letih udeležila številnih dodatnih izpopolnjevanj pri največjih domačih in tujih strokovnjakih, na primer nevrolingvističnega programiranja (mentor Miha Bavec, Transformacija), kognitivno-vedenjske terapije (mentor Kain Ramsay, Achology), transakcijske analize (mentor dr. Zoran Milivojević), imago terapije (mentorja Meta in Rudi Tavčar, Mirabi), jungovskega coachinga (mentor dr. Avi Goren Bar), veščin e-facilitacije (mentorici Dragana Prijanovič in Marija Maruša Jovanović) in številnih drugih strokovnih vsebin, s katerimi je dopolnila svoja praktično usmerjena izobraževanja. Ker je zavezana kakovosti in stalnemu napredku, kot članica nadzornega odbora Slovenskega coaching združenja bdi nad delom slovenskih coachev.   

Vesnin pristop je zagotovo edinstven, saj združuje tri ključna področja, povezana z učinkovito komunikacijo (retorične spretnosti, psihologijo osebnosti in veščine javnega nastopanja). Ustvarila je tudi edini program kombiniranega učenja, ki je še posebej primeren za dinamične čase, saj omogoča kombinacijo različnih medijev in pristopov, s katerimi se Vesna približa vsakemu uporabniku.

V slovenskem prostoru Vesna velja za eno najbolje ocenjenih predavateljic, ki udeležence ne le pritegne z dinamičnim podajanjem vsebin, pač pa tudi motivira s svojo pozitivnostjo in nalezljivim humorjem.

Luka Mejač

Koordinator projektov, učitelj joge in raziskovalec življenja

Vsebina v pripravi …

Nina Zakrajšek

Skrbnica družbenih omrežij, mojstrica rimanja in skrbna mamica

Vsebina v pripravi …

Darja Hvala

Predavateljica, terapevtka in coachinja ter odlična kuharica

Vsebina v pripravi …

KONTAKT

VAS ZANIMA VEČ?

Napišite nam e-pošto, pokličite nas ali pridite na klepet k nam.

PUSTITI VTIS.

Želja, ki jo globoko v sebi nosimo prav vsi.

Predstavljam vam 5 preverjenih, preprostih in predvsem učinkovitih tehnik, ki vam bodo pomagale, da boste ljudem hitreje padli v oči in jim za vedno ostali v spominu. Vpišite svoje ime in elektronski naslov in v e-nabiralnik vam bom poslala 5 PREPROSTIH TEHNIK, zaradi katerih si vas bodo zapomnili.