PRIDRUŽITE SE NAM

ŽENSKA Z VELIKO ZAČETNICO 2

                                                        Do webinarja še:

DNI
UR
MIN
SEK

Zakaj si je vredno vzeti čas za webinar?

 

 • Menite, da se znate postaviti zase in vedno, ko je treba, samozavestno reči ‘ne’?
 • Ste kos tudi najzahtevnejšim sogovornikom ne glede na okoliščine in temo pogovora?
 • Ali primerno izrazite svoja čustva, da lahko stojite za svojimi besedami in obnašanjem?

Ta vprašanja so marsikomu lahko precejšen trn v peti. Povezana so namreč z našimi vzorci razmišljanja, komuniciranja in vedenja, ki (zlasti ženskam) vse prevečkrat narekujejo, da se umaknemo, podredimo ali prilagodimo, četudi se z nečim ne strinjamo ali imamo prav. Prav to so tudi glavni razlogi, da kljub znanju in sposobnostim ženske prevečkrat ostanejo spregledane in preslišane.

A nič več!

Če si tudi vi želite svoje besede uporabljati bolje, se nam pridružite na intenzivnem webinarju Ženska z veliko začetnico 2.

Spoznali boste:
– kako razumeti svoja čustva v komunikaciji in jih primerno izražati,
– kako se soočiti z zahtevnimi sogovorniki v vsakih okoliščinah ter
– kako reči ‘ne’ in se postaviti zase.

Kaj je vključeno v ponudbo?

 • 8 ur strokovnih vsebin s trenerko najboljših slovenskih govorcev in 
  strokovnjakinjo za psihologijo komunikacije, magistrico Vesno Sodnik 
 • Praktične vaje ter izzivi, ki bodo popolnoma spremenili vaš pogled na komunikacijo in nastopanje 
 • Osebna analiza z napotki, kako izboljšati svojo komunikacijo in nastop
 • Obsežno gradivo z vajami, ki jih lahko izvajate tudi po delavnici
 • Pijača in prigrizki
javno-nastopanje-1

–  mag. Vesna Sodnik

PONUDBA

Kaj je vključeno v ponudbo?

 • 1 ura strokovnih vsebin s trenerko najboljših slovenskih govorcev in strokovnjakinjo za psihologijo komunikacije, magistrico Vesno Sodnik
 • Praktične vaje ter izzivi, ki bodo popolnoma spremenili vaš pogled na komunikacijo
 • Priročnik, v katerem boste poleg strokovnih, a zanimivih vsebin našči tudi pratične vaje
 • Posnetek webinarja, ki ga prejmete po dogodku in si ga lahko ogledate tudi kasneje

Zakaj priporočamo webinar Ženska z veliko začetnico 2?

 • Ker se ideje, za katere nihče ne izve, ne morejo uresničiti.
 • Ker prave besede odpirajo vsa vrata – tako poslovno kot tudi zasebno.
 • Ker pristna in pozitivna sporočila izboljšujejo odnose.
 • Ker učinkovita komunikacija dviguje samozavest.
 • Ker vaše besede ne le odražajo, temveč tudi ustvarjajo vaš svet.

Za koga je primerna?

 • Za vse, ki si želite komunicirati bolj odločno in prepričljivo.
 • Za vse, ki se želite postaviti zase in reči ‘ne’. 
 • Za vse, ki imate težave z zahtevnimi sogovorniki ali odnosi, ki vas izčrpavajo.
 • Za vse, ki bi radi izboljšali samopodobo in samozavest.
TESTIMONIALS

MNENJA STRANK

5/5

Termin in lokacija

Cena

29,90€
(DDV je vključen)

Tudi vi želite znanje, s katerim boste pisali nove, bolj uspešne osebne in poslovne zgodbe?

Zagotovite si mesto na webinarju Ženska z veliko začetnico ! Webinar je interaktiven, sestavljajo pa ga tudi različne vaje in izzivi. Udeleženci po dogodku prejmejo tudi priročnik ter dostop do posnetka webinarja.

  Podatki o udeležencu

  Podatki o plačniku

  Plačnik izobraževanja je (ustrezno označite) *
  samoplačnikpravna oseba

  Davčni zavezanec po Zakonu o DDV (ustrezno označite)
  NEDA

  Ustrezno izpolnite podatke o plačniku, če se le-ti razlikujejo od podatkov udeleženca.

  FAQ

  POGOSTA VPRAŠANJA

  Delavnice javnega nastopanja v veliki večini primerov zajemajo znanja klasične retorike, ki jih je mogoče najti tudi v knjigah ali brezplačno pridobiti na spletu. Retorika je sicer odličen temelj kakovostne komunikacije, a še zdaleč ni (več) dovolj.

  Vesna Sodnik je ena izmed redkih, ki z dvema desetletjema izkušenj iz medijev in dela z ljudmi združuje edinstven nabor znanj o psihologiji, komunikaciji in javnem nastopanju. Komunikacijo razume kot celosten skupek osebnosti govorca, njegove naravne karizme, poslušalcev ali sogovornikov ter okoliščin, v katerih nekdo komunicira. Ne ukvarja se zgolj s simptomi slabe komunikacije (neprimerne besede, miselna blokada, tresoč glas, kriljenje z rokami, …), temveč raziskuje vzroke zanje (negativna prepričanja, slaba samopodoba, pomanjkanje veščin …). Njen pristop pri udeležencih doseže trajne spremembe, ki se odražajo na vseh njihovih življenjskih področjih.

  Bogato znanje ter dolgoletne izkušnje pri delu s posamezniki Vesni omogočajo, da tekom delavnice hitro prepozna vaše prednosti ter izzive. Na podlagi osebne analize prejmete personalizirano znanje ter usmeritve, ki vam omogočajo, da v zelo kratkem času začnete dosegati izjemen napredek.

  Zjutraj na dan delavnice vas pričakamo s kavico in rogljički. Po uvodnem spoznavanju ter kratkem sprehodu čez dnevni urnik začnemo s prvim delom o učinkoviti komunikaciji ter javnem nastopanju. Slišali boste številne primere iz prakse ter se preizkusili v vajah, s katerimi boste ozavestili svoj komunikacijski profil, vrsto odrske karizme in izzive, ki jih prinašata. 

  Po kratkem odmoru bomo nadaljevali s pomenom glasu, drže telesa, mimike obraza ter ostalimi vidiki neverbalne komunikacije. Spoznali boste, kako vplivati na sogovornike s svojo govorico telesa. Sledila bo ena ura časa za kosilo v lastni režiji. 

  V drugem delu delavnice nadaljujemo z dragoceno osebno analizo vsakega izmed udeležencev, kjer posnamemo vašo predstavitev ter preko primerov utrjujemo pridobljeno znanje. V zadnjem delu delavnice bo čas še za obvladovanje treme ter zahtevnih sogovornikov in izzive, s katerimi ste prišli na delavnico. 

  V tednu po izobraževanju preko e-pošte prejmete materiale, posnetek vašega nastopa ter celovito osebno analizo v vrednosti 180 EUR.

  Vesna z dvema desetletjema izkušenj iz medijev, poučevanja in povezovanja dogodkov združuje edinstven nabor znanj o psihologiji, komunikaciji in javnem nastopanju.

  Kot jungovska coachinja pomaga posameznikom odkrivati njihove skrite potenciale in razbijati nezavedne blokade, kot razvojna facilitatorka spremlja posameznike na kariernih prelomnicah (menjava službe, napredovanje, javno nastopanje), z znanji iz nevrolinvgističnega programiranja, transakcijske analize, imago terapije in številnih drugih psiholoških in terapevstkih modalitet pa pomaga posameznikom ozavestiti izzive v komunikaciji in slepe pege v odnosih ter izboljšati samopodobo in veščine javnega nastopanja.

  V Sloveniji velja za eno najboljših trenerk komunikacije in javnega nastopanja, ki je iz številnih sivih mišk ustvarila prave odrske mojstre. Njeni udeleženci poleg zelo dinamičnih delavnic, polnih smeha in odličnih primerov, najbolj pohvalijo izredno učinkovita orodja in preproste tehnike, ki jih lahko takoj uporabijo v praksi in prinašajo neverjetne rezultate.

  Če dobro pomislimo, pravzaprav pred ljudmi nastopamo vsak dan. Nastopamo na službenih sestankih ter predstavitvah, nastopamo pri pripovedovanju zgodb med prijatelji, v pogovoru na različnih poslovnih srečanjih ter konec koncev tudi pri komunikaciji s svojimi bližnjimi.

  Od tega, s kakšnimi besedami ter načinom komunikacije (drža telesa, tonaliteta glasu, mimika obraza, …) predajate svoje sporočilo, je odvisen končni razplet pogovora. V kolikor vam je pomembno, da je rezultat komunikacije takšen, kot želite vi, potem vam vsekakor priporočamo udeležbo na delavnici.

  Vsem udeležencem delavnice je skupna želja po napredku in prav vsakdo ima določene šibke točke, ki ga zavirajo pri doseganju uspeha, ki si ga zasluži. 

  Na delavnici vsakemu izmed udeležencev ne glede na izzive, s katerimi prihaja, nudimo varen prostor, kjer se lahko izrazi. Napredka ni brez vaje ter preseganja lastne cone udobja, zato vas vsekakor spodbujamo k sodelovanju! 

  Seveda pa vedno obstaja tudi možnost dela v manjši skupini ali individualno zgolj v družbi trenerke, v kolikor presodite, da bi prve korake v svet javnega nastopanja raje naredili v svojem lastnem tempu.

  Saj veste, kako pravi slovenski rek: vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Na delavnici boste imeli izvrstno priložnost za nastop v varnem okolju. S strani strokovnjakinje Vesne ter ostalih udeležencev boste prejeli dragocene povratne informacije o ključnih delih nastopa, na katerem boste bolj poglobljeno delali, odpravili boste simptome treme in, kar je ključno, razumeli, zakaj sploh nastane in kako jo lahko dolgoročno obvladate in uporabite v svoj prid.

  DIDAKTIČNI PRIPOMOČEK

  PITCH PERFECT

  Ustvarite prepričljive, zanimive in raznolike predstavitve v manj kot eni uri – z edinstvenim pripomočkom za govornike Pitch Perfect!