javno-nastopanje-1
vesna-vertical

– Magistrica Vesna Sodnik med predavanjem

IZOBRAŽEVANJE

JAVNO NASTOPANJE

Želite ukrotiti tremo, izbrusiti besede ter nastopati bolj karizmatično?

Samozavesten nastop je ena od veščin, ki ločujejo resnično uspešne in prodorne posameznike od tistih, ki kljub dobrim idejam in kakovostnemu delu ostanejo neopaženi. Nastopamo praktično vsi ob skorajda vsaki priložnosti, zato se je dobro poučiti, kako naredimo dober vtis, ki odpira vrata v nove zasebne in poslovne priložnosti.

DIDAKTIČNI PRIPOMOČEK

PITCH PERFECT

Ustvarite prepričljive, zanimive in raznolike predstavitve v manj kot eni uri – z edinstvenim pripomočkom za govornike Pitch Perfect!

IZPOSTAVLJENO

AKTUALNE DELAVNICE

delavnica-1
vesna-vertical-delavnice

KMALU

NA SPLETU / november 2020

SKUPINSKA DELAVNICA

SAMOZAVESTNO JAVNO NASTOPANJE ZA VSAKOGAR

Za manj stresne in bolj prepričljive predstavitve

Vam predstavitve, nastopi in govori povzročajo sive lase in kradejo čas? Spoznajte male skrivnosti velikih mojstrov javnega nastopanja, s katerimi boste preprosto in hitro pripravili kakršno koli vsebino, osvojili samozavestno govorico telesa in karizmatičen glas ter zlezli pod kožo vsakemu občinstvu. Primerno tako za popolne začetnike kot izkušene govornike!

SKUPINSKO IZOBRAŽEVANJE

Tudi vi še vedno verjamete, da se nekateri ljudje preprosto rodijo samozavestni, komunikativni in karizmatični? …

SKUPINSKO IZOBRAŽEVANJE

Ne glede na to, ali se ukvarjate s prodajo, pri svojem delu vodite druge, predavate ali pa zgolj vsakodnevno komunicirate …

INDIVIDUALNO IZOBRAŽEVANJE

Se tudi vi zavedate, da je odlična komunikacija ena ključnih veščin, ki jih potrebujete na svoji poklicni in zasebni poti? …

SPOZNAJMO SE

Svetovni splet zmore marsikaj, a prave besede je vedno bolje izmenjati iz oči v oči.

DIDAKTIČNI PRIPOMOČEK

PITCH PERFECT

Ustvarite prepričljive, zanimive in raznolike predstavitve v manj kot eni uri – z edinstvenim pripomočkom za govornike Pitch Perfect!